Underbart är kort…

Publicerat: 9 juni, 2016 i Uncategorized

IMG_7399

Nu har dagarna bokstavligen svischat förbi och i morgon är sagan all. Efter att ha levt ett liv i sus och dus, ätit gott, druckit lika gott och träffat en hel hoper trevliga, intressanta och roliga människor är det idag dags för städning av huset, packning av kläder och genomgång av allt så att vi inte missar något. Hur trist som helst.

Men för att vara helt ärlig så är det ju ändå så att vi haft det fantastiskt bra här nere och att det ju är därför det känns så trist att lämna. Det är helt ok. Det är en bra anledning till att inte vilja avsluta. Det hade varit hundra gånger värre än att ha varit här i tio dagar och längta hem. Inte för att det känns möjligt, men ändå. Tanken på det säger att det hade varit värre.

DSC00848

Fråga inte vad vi sysslar med. Det är säkrast så…

Vi har återigen haft det hektiskt och dagarna har varit fullspäckade av roliga aktiviteter, att träffa härliga människor och att bara vara. Det där sist förstår jag inte riktigt hur det går ihop, men det känns ändå som att vi mitt i allt vi gjort har hunnit andas och ladda batterierna. Vikingen hade dock en dag då han i princip bara var. Jag åkte nämligen till Cartagena med en väninna och tittade på slott och den gamla romerska amfiteatern som står intill någon ny, ful variant av detsamma.

DSC00642

Jag har helt enkelt inte hunnit blogga om den här resan, men lovar att blogga om det i efterhand. Det har som sagt varit helt makalöst bra och vi mår himla bra efter den här semestern. Nu kan vi jobba sommaren igenom (nåja, jag har en veckas semester i början av augusti, men ändå) och se hur vi kan lägga upp resplanerna i höst. 😀

 

kommentarer
  1. Yvonne skriver:

    Välkomna hem igen då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s