Där ser man

Publicerat: 17 oktober, 2014 i Uncategorized

social-media-personality-types

Jag gjorde ett mindre personlighetstest på nästet. Mest av nyfikenhet och det är nog inget att lägga allt för stor vikt vid, men jag tyckte ändå att det var ganska träffsäkert. Just så tror och hoppas jag att jag är. Det enda jag egentligen känner är felaktigt är det där med att man i allmänhet inte tycker om att vara ensam. Jag älskar att vara ensam lika mycket som jag älskar att vara i sällskap av andra. Nu är det ju inte säkert att andra instämmer i min bild av mig själv och det är helt ok. Alla tolkar olika, ser saker utifrån sina egna åsikter och upplever personer utifrån sina egna förutsättningar. Ändå tror jag inte att jag är ute och cyklar helt vilse. 

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Annonser
kommentarer
  1. Mela skriver:

    Livsfarligt med sånna test !! Jag va en sucker förut för sådana när man fick hem sina tidningar …
    Å nu via Facebook !! Jisses 😛

    • ~Sol~ skriver:

      Men eller hur! De liksom hoppar upp och kräver att man ska göra dem. Bara ett gäng frågor, sen får man svar på allt möjligt strunt som frågorna egentligen inte kunnat svara på alls. *haha*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s