Inte någe alls

Publicerat: 6 september, 2014 i Uncategorized

göra-ingenting1

Så skulle jag kunna sammanfatta min dag. Jag har inte gjort någe alls. Inte något som räknas i alla fall. Lite beror det på att jag är väldigt trött då mina korpgluggar inte behagade slå igen förrän halv nio i morse och jag sedan var uppe före klockan 12, men till viss del berodde det även på att jag bestämt mig för att göra just inget alls idag. Att rensa kattlådan, pyssla ihop ett bröllopsdagskort, hämta mat, ta ut soporna och läsa i flera timmar känns inte som något vettigt, men skönt var det.

Vikingen har åkt till några nära vänner över natten, Blondinen piffade till sig och drog iväg på en kräftskiva och Mini-Belse sitter och spelar ett eller annat onlinespel på sitt rum. Just nu är han dessutom tyst medan han gör det, så det känns verkligen inte som att någon är hemma. Katterna ligger intill mig i soffan och se på fan; Zaffy spinner som en motor just nu. Jag vet inte riktigt vad det är som gjort att hon sökt sig till mig mer på sistone, men just nu får jag till och med klappa henne. Inte för att jag gör det länge eller ofta utan mest som ett test för att se om hon är mindre tjurig än vanligt på mig. Tydligen är det så.

Jag har inga planer för kvällen heller. Jag slog på tv:n själv för en gångs skull och råkade på en rulle med Sly Stallone, Christian Slater och Jason Mamoa. Jag tittar inte speciellt aktivt men det är bakgrundsbrus som duger bra just nu. Tidigare var det tyst och skönt, nu är det filmmusik och Sylvester som mumlar i skägget han inte har. Lagom och skönt. Det räcker så. Ingen politisk debatt någonstans, inget facebook, inget forum att dravla i, inga nyheter och känslan av att vara ensam hemma. Precis vad jag behöver inför nästa vecka, då jag tagit ett extrapass och således jobbar varje dag nästa vecka. Eller ja, fem dagar och en natt, vilket gör att jag måste sova dagen efter och den därför inte kommer att kännas som en ledig dag. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s