En rolig överraskning

Publicerat: 5 juli, 2014 i Uncategorized

IMG_2679

Idag har jag agerat bröllopsfotograf/paparazzi. Det var knappast vad jag förväntat mig bli tillfrågad om när telefonen ringde sent igår kväll, men kul var det! Det var tydligen lika plötsligt för brudparet själva, så allt blev lite hipp som happ. Inte att de skulle gifta sig, utan att det skulle ske på Power Meets drive-throughbröllop. De hade tänkt sig senare i sommar och hade skaffat sig hindersprövningen med det i åtanke. Ett infall fick dem att söka rätt på en bil av adekvat modell som kunde transportera dem till Elbakajen och då de lyckades få tag på en kvällen innan bröllopen stod bestämde de sig för att köra. Ja, inte bilen då´rå, den hade de chaufför till, utan att gänga sig utan all vanlig planering och allt ståhej som blir på ett ‘eget’ bröllop.

 Bruden kom hem till mig innan för att svira om innan det bar iväg ner på Power Big Meet. Eftersom allt som sagt blev spikat dagen innan var hon smått virrig och så där gulligt skitnervös. Ett glas vin gjorde inte någon större nytta men då fick hon i alla fall något att hålla i då jag la på lite färg i ansiktet och lockade håret lite på henne för att få mer volym och lät således på att pilla på precis allt annat. Vi hann precis klart innan taxin kom för att föra oss till bilen som skulle köra fram dem till prästen och sedan transportera dem därifrån snarast möjligt efter ceremonin. 

Vilken åsikt man än har om drive-throughbröllop och Power Meet så blev det en fin stund för brudparet och de strålade ikapp med den där hemliga solen som valde precis rätt dag att sluta vara en doldis på. På något vis blev det en privat stund för dem där under träden nere vid hamnen trots alla åskådare och förbipasserande. Där har svenska kyrkan gjort ett bra jobb. Prästen fick ju av naturliga skäl korta ner det hela en hel del men hann ändå med några böner och en ordentlig välsignelse. Jag är inte troende på samma vis som prästen och väljer därför att ge dem ett stort och ärligt menat;

Lycka till

Annonser
kommentarer
  1. Yvonne skriver:

    Vad kul! Hoppas du fick fina bilder!

    • ~Sol~ skriver:

      Jag fick en hel del fina bilder och har redan petat ihop en fotobok av finare kvalitet till dem i bröllopspresent. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s