Nöjd och nöjd(?)

Publicerat: 27 november, 2013 i Uncategorized

SAM_4670

Idag kom min nya telefon. Jag hämtade ut den och började pilla på den så snart jag kommit hem. Ovanligt orutinerat av mig, jag vet, men vad fasen?!? Det är ju en specialtelefon som är inriktad på fotografering. Jag kunde verkligen inte hålla mig. Tyvärr renderade det även i att jag inte längre kan öppna min gamla lur alls, den är låst. Jag ska plocka ut simkortet och se om det blir skillnad då eller om jag verkligen måste be varenda kotte jag haft telefonnummer till att skicka om det. Det blir en lååååång process. 

SAM_4658

Jag kan inte uttala mig om kameran i den ännu. Hittills har jag tagit kort inomhus och blixten har inte riktigt funkat som den ska. Mest för att jag av någon anledning verkar vilja ha handen för den när jag tar korten, men ändå. Jag tänkte ta kort utomhus med den men kom inte så långt. Istället satte vi upp våra tavlor ovanför soffan. Det var en intressant upplevelse. Faktum är att jag och Vikingen kom närmare att bli riktigt förbannade på varandra än vi någonsin varit tidigare. Höjden tavlorna sitter på är således en kompromiss. Jag tyckte att de skulle sitta minst en decimeter nedanför det han ansåg var lägsta höjden, så till slut enades vi om att mötas på halva vägen.

SAM_4662

Jag är toknöjd med bilderna! Det är Nordiska Väsen av Johan Egerkrans, vars bok med samma namn kom ut tidigare i år. Jag kunde förstås inte hålla mig när jag insåg att det inte bara fanns bilder utan även en bok också. Den är således på väg hem till vår adress. Klart vi ska ha våra figurers kompisar här också. De är coola, häftiga och helt rätt för vår vägg! Jag är glad över att ha dem. Sjörå´et, jätten och älvan blir bra sällskap här hemma. 

SAM_4661Klicka för större bilder.

Annonser
kommentarer
 1. iashemlis skriver:

  Häftiga bilder. Såg en intervju med han som gjort den där boken. . Visste inte att det fanns bilder på detta sätt.
  Jag har sjäkv suttit ikväll o letat tavlor. Vill ha en stor tavla över soffan sen jag med. Mina tavlor är iofs fina men har ju fasiken haft dem över 10 år … dags för lite förändring. 🙂

  • ~Sol~ skriver:

   Jag visste i min tur inte om något annat än bilderna. Fick höra om boken idag och nu är den på väg till min adress. 😀 Jag förstår hur du menar, ibland måste man lägga det invanda och ‘äh, det får hänga med ett tag till’ bakom sig. 🙂

 2. Purple skriver:

  Fina bilder o sitter pa perfekt höjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s