Ett nytt blad

Publicerat: 28 oktober, 2013 i Uncategorized

Jag vet väldigt lite om Russell Brand men har nog ändå en ganska befäst uppfattning om att han är en strulpelle deluxe som är mer intresserad av fest och glam än något annat. Han har visserligen gjort sitt bästa för att befästa den bilden i media, men se på tusan om han inte precis skjutit den i sank i och med denna intervju. Nu tycker jag att han ändå är ganska lugn på så vis att han behåller ett schyst språk, lägger fram sin åsikt sakligt och man ser att han avhåller sig från att brodera ut det ännu mer. Trots detta tycker Jeremy Paxman att han är ytlig och flamsig. Och jo, det finns sådana inslag också, men faktum är att de på intet vis får Russell Brands budskap att blekna. Jag håller inte med om allt, men själva kärnan – att det behövs en förändring – är sannare än det mesta vi hör inom politiska kretsar idag. 

Annonser
kommentarer
  1. Lina skriver:

    Jag är lite fascinerad över att man kan skapa sig såna rubriker som han gör, även fast han inte dricker en droppe då han är nykter alkoholist. Snacka om att inte ha några begränsningar alls 😛

    • ~Sol~ skriver:

      Nja. Det är säkert inte så lätt med begränsningar när man har både ADHD och är bipolär. 😉 Det är en man som lever här och nu och gör det han känner för, utan allt för mycket eftertanke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s