Inte än!

Publicerat: 16 oktober, 2013 i Uncategorized

reklam

Ibland får jag reklam i lådan trots att jag har lappat den med ‘Ej Reklam’. Kanske beror det på lathet eller så får de provision för var utlämnad bunt med återvinningspapper? Jag vet inte. Anledningen är egentligen egal. Det jag reagerar på när jag fick reklamen i lådan idag var inte att jag fått den, utan att det på framsidan av två av företagens reklamblad proklamerades att det snart är jul. Vad då snart jul??? Det är nästan två och en halv månad kvar till jul. Inte fasen säger man att det snart är påsk, midsommar eller Alla Helgons dag när det är över två månader kvar, så varför ska man göra det till jul? Nån måtta får det väl ändå vara på eländet?

Jag blir rent ut sagt less.

Annonser
kommentarer
  1. millamagi skriver:

    Håller med dig!
    Var just en sväng på Rusta och där hängde girlanger tätt, tomtar smålog åt mig på sitt pillimariska sätt och om jag inte vetat bättre hade jag trott det var slutet av november.

  2. Purple skriver:

    😀 jo, du här i England har det redan varit snart jul i tre veckor nu. I butiker finns julpynt och på radion är reklam om julmats handel och julklappshandel! Kanske tur att vi åker bort kommer att bli trött på det innan det börjat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s