Bra ändå

Publicerat: 5 oktober, 2013 i Uncategorized

weston

Jag har inte gjort något av det jag tänkt idag. Inte en enda grej. Inte ens tagit ut soporna. Men vet ni? Det blev en riktigt bra dag ändå. Vikingen ringde utifrån Lillens stuga och bjöd in mig för lite grillat, tunn- och bastubad. Som ni säkerligen förstår tackade jag direkt, utan tvekan och utan att ge en tanke åt de måsten jag egentligen borde ha tagit itu med. Jag packade ihop det jag behövde och satte iväg. Omkring halvvägs insåg jag att jag glömt ta med mig något att dricka och då jag inte alls kände för någon alkohol svängde jag in till Coop Forum för att införskaffa en läsk. 

Nu råkar Jysk ligga granne med Coop och spontan som jag är släntrade jag in där också. Jag tittade mest på kontorsstolar eftersom Mini behöver en sådan till sitt rum sen, begrundade några olika garderobsmodeller och styrde sedan stegen vidare mot matplatsavdelningen. Jag kände återigen på bordet både jag och Vikingen gillar och när jag gick runt det för att stå på ett bättre ställe för att få en bra överblick såg jag till min förvåning att det är kampanj på bordet den här veckan. Jag ringde genast upp Vikingen och rådfrågade honom. Vi var rörande överens. Fatta hur skönt det är att vara det om något! Det känns nästan utopiskt… 

Hur som helst, jag lämnade butiken med ett kvitto på att vi numera är ägare till ett köksbord av modell Weston, det ni ser på bilden ovan. Stolarna har vi redan, vi fick även de till ett mycket billigare pris. Räknar man ihop pengarna vi av en slump sparat så landar det runt 2 500 kr. Det känns heeelt ok, faktiskt. Jag är glad för alla slantar vi kan spara. Det finns andra hål att stoppa dem i och ju lägre slutsumman blir, desto gladare är jag. Jag gillar dessutom bordet. Mycket. Och stolarna är visserligen inte de som butiken anser att man ska köpa till, men faktum är att jag ställde sådana stolar vid bordet och kollade hur de ser ihop och gillar det tio gånger bättre än det val butiken vill att jag skulle göra. We win!

Stol

Kvällen blev till och med bättre än jag kunnat föreställa mig. Det åts gott, dracks läsk, diskuterades hej vilt, badades, bastades och så körde vi hela racet utom maten igen. Och igen. Ja, ni fattar. Som Lillen mycket riktigt förutspådde tillbringade jag mer tid i tunnan än i bastun, men vad gjorde väl det när de övriga avlöste varandra regelbundet? Jag hann ju prata med alla ändå. Win-win även där. Att det sedan fanns väldigt vettiga åsikter och värderingar i gruppen, trots att vi ibland såg saker lite olika, var ett bra utgångsläge för roliga och/eller intressanta samtal. Som sagt, det blev inget av det jag tänkt men det gör inget. Det blev en förbannat bra dag ändå.

Nu är jag hemma och ska strax sikta på sängen. I morgon blir det ett besök i storstan. Jag ska träffa Maja Gräddnos, Yogamama, Behringer och en kvinna till från betapet som jag tyvärr inte minns nicket på. Det ska bli så otroligt roligt att träffa dem alla igen. Det ska även bli intressant att se ABBA-muséet, vilket är ett av stoppen vi ämnar göra tillsammans i morgon. Jag är inte speciellt musikalisk eller ens intresserad av musik, men ABBA är ju så mycket mer än så. De är kult. Trendskapare. Ett internationellt fenomen. Jo, jag ser verkligen fram emot morgondagen. God natt, kära ni. 

 

Annonser
kommentarer
  1. iashemlis skriver:

    Jättesnyggt bord… 🙂 O muséet är värd sitt besök, jag o Jazz var ju där i somras.

  2. Just Sayin' skriver:

    Abba skulle vi se också men det var fullt så vi fick vackert strosa runt i butiken bara. Nästa gång frå jag väl försöka få till ett besök. Have fun 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s