Ångest

Publicerat: 16 september, 2010 i Uncategorized

Det är dags igen. Hur mycket jag än önskar att det inte vore så är det bara att krypa till korset. Det finns ingen återvändo. Jag slipper ju i alla fall springa runt hela stan för att hitta något eftersom det bara finns två ställen i stan som har det jag behöver.

Jag har kollat på nätet trots att jag vet hur futilt det är. Att handla på måfå är helt lönlöst. Jag måste prova. Ställa mig i det där hemska provrummet med dess fluorescerande ljus. Stå där med en snygg modell i rätt storlek och se hur den har en söm som gör att man liknar Madonna när hon hade sin koniska period. Nästa modell i rätt storlek är ett skämt. Det finns mer hud utanför (på sidorna)  än vad kupan döljer. Den tredje och sista modellen i rätt storlek är samma gamla, vanliga, trista, mindre snygga modell för 479 kr som alltid får följa med hem. Tänk att betala nästan 500 kr st för något man tycker är så tråkig att man vill gråta. Och som man behöver minst tre stycken av. *suck*

Västerås behöver ett bättre sortiment underkläder för oss stackare som är lite mer framtunga… eller som Grodprinsen under ett av sina mindre lysande tillfällen sa… som har bröst överallt!

kommentarer
 1. iashemlis skriver:

  Det jag blir mest förbannad på att det är så svårt med storlekarna… inte nog med att man får prova många olika modeller, man får prova många olika storlekar med.. =(
  Jag gjorde faktiskt ett klipp för ett par veckor sen, köpte 2 par på Kappahl för 99:- styck.. en svart (okey) och en som går i beige/puder-färgad.. såg halvtråkig ut på galgen men JÄTTEFIN på mig.. Den satt som gjuten.. får nog pallra mig dit och se om den modellen finns i andra färger och köpa de med.. =)

 2. ~Sol~ skriver:

  Jag önskar min storlek fanns på fler ställen. Jo, den finns på Twilfit också, men då försöker de pracka på mig en vardags-bh för runt 800 kr. Nej tack. Jag är inte gjord av pengar. *suck* Just nu är jag så less på den modell jag har att jag troligen kommer köpa den första modell som sitter bra, oavsett om den är lite dyrare än de vanliga 500 jag får punga ut för en. Jag köper ju ändå några av den vanliga modellen också.

 3. Bengt skriver:

  Jag som kanske kommer få manboobs om 10 år har ett förslag.
  Kontakta en gymnasieutbildning som sysslar med kläddesign/mode. Ge dem en utmaning. Flasha tuttarna och be dem lösa problemet, som en uppgift.
  Och få dem att sy upp efteråt.

 4. ~Sol~ skriver:

  Bengt – det är en bra idé. Jag var till en sömmerska och beställde en specialsydd bh en gång, men det gick så där bara. Hon hade aldrig sytt någon i den storleken förr och den blev alldeles för vek, hur hon än sydde och sydde om. Men några som lär sig får ju handledning och kan klura lite tillsammans… Tror dock inte jag flashar dem. *haha*

 5. Bengt skriver:

  Flasha hur mycket du vill.
  Men utbildningar vill gärna ha praktiska problem att lösa. En trasig ljuddämpare eller ett byststöd som funkar.

 6. Bengt skriver:

  Anatgligen är det bara kvinnor där. Så flashet är bara en formalitet. Eller så byter ni om inför att simma på Lögarängen tillsammans.

 7. iashemlis skriver:

  Du borde kolla in på ”Sickans” hemsida, hon säljer ju behåar i alla möjliga olika storlekar. =)
  http://hogengard.jetshop.se/

 8. Hogengårds är toppen som sportbh, men jag vet inte om jag skulle vilja ha den pansarbehån till vardags. Använder dom alltid när jag rider. Ett tips är Chantelle dom har hyfsade priser och snygga behåar i större storlekar. Köper nästan uteslutande det märket. Sen finns det ju en underbar affär i sthlm där dom hjälper dig att hitta rätt strl. Gustaf Melbin, så är du där så är det bara att slänga sig in i provhytten å dom raffsar fram å du får prova. Sen sparar dom namn osv och det är bara att beställa. Toppen, men lite dyrare. Det är bara att inse att har man inte standard B eller liknande så får man pynta upp nån hundring extra..

  • ~Sol~ skriver:

   Jag använder aldrig sportbh. Tycker inte om dem. 😦 Men jag är rätt van vid att behöva pynta lite extra för att få något som passar och som inte gör att mina attribut tror att de är med i någon form av bungyjumptävling på daglig (minutlig) basis. *S*

   Har aldrig varit till den butiken. Är faktiskt väldigt sällan i huvudstaden. Kanske dags att ta sig en tur dit för att ha ett underlag att beställa utifrån. Jag har Chantelle nu. Jag är så less på dem så att jag nästan kräks. Samma, samma, samma, samma, samma hela tiden. *suck*

 9. Helene skriver:

  Gustaf Mellbins är överlägsna. De säljer min sportbehå som smör dessutom. 🙂

  Jag kan få fram större än H-kupa om du vill. De kostar omkring 600:-. Men då är det behåar som verkligen håller. De man kan köpa för 99:- håller inte lika bra som en av kvalitet. Dessutom går det inte tekniskt att tillverka en behå som håller stor byst på plats utan att det kostar.

  Jag gör gärna ett försök att hjälpa dig. Du får gärna höra av dig.

  Hälsningar
  Helene

  http://www.hogengard.se
  helene@hogengard.se

 10. ~Sol~ skriver:

  Ia – Jag ska kolla med henne. 🙂

 11. ~Sol~ skriver:

  Btdt – Det är anledningen till att det oftast är Chantelle som får följa med mig hem. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s